Η ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ!

Η ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ!

Οι περισσότεροι οδηγοί έχουν την εντύπωση ότι είναι ασφαλείς στον δρόμο και ότι είναι καλύτεροι οδηγοί από τους άλλους. Ωστόσο το 95% των ατυχημάτων συμβαίνουν λογω ανθρώπινου λάθους , ενώ ένας από τους κύριους παράγοντες για τους οποίους οδηγούμε πολύ γρήγορα για τις δεδομένες συνθήκες και περιστάσεις είναι οι κακές συνήθειες και η απρόσεκτη οδήγηση. Είναι στατιστικά αποδειγμένο ότι οι Advanced Drivers, οδηγούν με πιο ελεγχόμενο και πιο σταθερό τρόπο, γεγονός το οποίο οδηγεί στο να μειώνονται σημαντικά οι πιθανότητες να εμπλακούν σε ατύχημα. Επιπρόσθετα με το ότι παραμένουν ασφαλείς στο δρόμο έχουν και τα ακόλουθα ωφελήματα:

  • Ποτέ δεν οδηγούν πέρα από τις δυνατότητες η τα όρια του οχήματος τους.
  • Είναι πιο χαλαροί πίσω από το τιμόνι και με λιγότερο άγχος.
  • Αντιλαμβάνονται πώς να μεγιστοποιήσουν την αποδοτικότητα των καυσίμων τους αλλά και πώς να τα εξοικονομήσουν.
  • Συμβάλουν στο να μην φθείρετε και να μην καταστρέφετε το όχημα τους.

Στην Κύπρο, είμαστε η μοναδική ομάδα ειδικών σε θέματα εκπαίδευσης οδηγών που μπορούμε να σας ακούσουμε και να καταλάβουμε τι χρειάζεται η επιχείρηση σας ώστε να βελτιωθούν οι ικανότητες οδήγησης των υπαλλήλων σας.
RoSPA Royal Society for the Prevention of Accidents

Σίγουρα έχετε επενδύσει μεγάλα ποσά σε οχήματα και εργατικό δυναμικό. Όταν κάποιος εμπλακεί σε ατύχημα η επιχείρηση σας χάνει λεφτά από τραυματισμό του υπαλλήλου της, επισκευή οχήματος, ασφαλιστικές αποζημιώσεις, χρόνο που χάνετε ακόμα και μηνύσεις.

Μπορείτε να αποφύγετε αυτό το ρίσκο; Ναι μπορείτε. Ο καλός οδηγός είναι ο ασφαλής οδηγός, ο οποίος συμβάλει στην οδική ασφάλεια με τον τρόπο που οδηγά και συμπεριφέρεται. Αυτό είναι το καλό όνομα που θέλετε οι υπάλληλοι σας να φτιάχνουν για την επιχείρηση σας.

Εγγυούμαστε ότι θα σας παρέχουμε ειρήνη διανοίας γνωρίζοντας ότι οπουδήποτε, οποιοσδήποτε οδηγά ένα από τα οχήματα σας θα το κάνει αυτό με ασφάλεια, με επιδεξιότητα και επαγγελματισμό

Τι μπορούμε να σας προσφέρουμε
Παρέχουμε εκπαίδευση και καθοδήγηση σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και ανεξάρτητους οι οποίοι ενδιαφέρονται να γίνουν καλύτεροι οδηγοί ή όπου η θέση, το καθήκον και οι ευθύνες τους το απαιτούν. Οποιοσδήποτε είναι κάτοχος έγκυρης άδειας οδηγού για την κατηγορία του οχήματος που οδηγά μπορεί να παρακολουθήσει οποιαδήποτε από τις σειρές μαθημάτων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και το σχετικό κόστος μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Δεν έχετε τίποτε να χάσετε. Θα κερδίσετε πολλά!